UPDATE OMLEIDING


De route Voorstadslaan is weer open. Vanaf de stationskant volg de route via de Kauwstraat > Eerste Oude Heselaan > Oude Weurtseweg. Parkeerplaats bereikbaar.


Meer informatie
duurzame bloemen nijmegen

PRIVACYVERKLARING

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van onze klanten. Zowel bij ons in de winkel, als bij het gebruik van onze website www.krayenhoff.nl en webshop www.bloemenbezorgennijmegen.nl. Op onze website maken wij wel gebruik van analytische cookies, dit zijn cookies die ons inzicht bieden in de hoeveelheid bezoekers op onze website en waar deze bezoekers (ongeveer) vandaan komen. De persoonlijke gegevens van onze klanten zoals naam, adres e.d. slaan wij niet automatisch op. Informatie over de bezoeken aan www.krayenhoff.nl worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Invullen van formulieren

De informatie die onze klanten ons verstrekken door het invullen van contactformulieren, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw vraag of reactie. Krayenhoff bloemen zal zonder uw voorafgaande toestemming géén persoonsgegevens verkopen, verspreiden of bekendmaken aan derden buiten haar eigen organisatie, mits wij hiertoe verplicht zijn op grond van de wet, gedragsregels of een rechterlijk bevel.

Gebruik van beveiligingscamera’s

Om diefstal tegen te gaan en ter beveiliging van Krayenhoff bloemen, onze medewerkers maar ook onze klanten, maken wij gebruik van beveiligingscamera’s binnen het bedrijf. Deze staan op meerdere posities in de winkel gericht en op de parkeerplaats. De camera’s hangen niet verborgen, maar zijn allen duidelijk in het zicht opgehangen. De beelden worden regelmatig (automatisch) gewist, mits er reden is om deze beelden te bewaren i.v.m. een incident waar de beelden als bewijs dienen. De camerabeelden worden niet gedeeld met een derde partij mits hier reden voor is, dan zullen de beelden worden overgedragen aan de politie.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op de situatie van 25 – 05 – 2018, indien er wijzigingen plaats vinden die van invloed zijn op deze verklaring dan zal de verklaring worden aangepast. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Voor vragen over deze privacy verklaring kun u contact opnemen via 024 - 377 53 05 of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam:

E-mail:

Telefoonnummer:

Onderwerp van bericht:

Bericht:

CONTACTGEGEVENS

Bloemsierkunst Krayenhoff
Krayenhofflaan 32
6541 PT Nijmegen

T: 024 3775305
E: info@krayenhoff.nl

webshop:
www.bloemenbezorgennijmegen.nl

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
Dinsdag t/m vrijdag:
Zaterdag:
9.00 u tot 18.00 u
8.30 u tot 18.00 u
8.30 u tot 17.00 u

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
9.00 u tot 18.00 u

Dinsdag t/m vrijdag:
8.30 u tot 18.00 u

Zaterdag:
8.30 u tot 17.00 u