duurzame bloemen nijmegen
bruidsboeketten nijmegen

BRUIDSBLOEMWERK

Maak van uw bruiloft een dag om nooit te vergeten!

Een bruidsboeket kan op verschillende manieren gebonden worden. De keuze op welke manier, heeft te maken met het model en de soorten bloemen die er in verwerkt worden.
Er is van alles mogelijk en als u al een idee heeft hoe uw boeket eruit moet gaan zien, dan maken wij het indien het technisch mogelijk is graag voor u klaar.
Of we kijken samen wat passend is bij de jurk en maken we met onze creatieve inslag er een bijzonder maar vooral een "eigen" boeket van.
Het is mooi om de corsages aan te passen aan het bruidsboeket, niet nieuw maar weinig bekend is de magneetcorsage, deze klik je - zonder door de mooie kleding te prikken - op de jurk of pak.

Ook versieren wij naar wens; de auto, kerk, het zaaltje, woonhuis etc.
Kom vrijblijvend bij ons een kijkje nemen of maak een afspraak zodat we alles rustig kunnen bespreken.

Inspiratie voor uw bruidsboeket

Om een beeld te krijgen van de eindeloze mogelijkheden voor bruidsbloemwerk adviseren wij om vooraf veel inspiratie op te doen. Het zal helpen te ontdekken wat jullie mooi vinden en daardoor kunnen wij perfect op jullie wensen inspelen. Samen zorgen we voor de bruiloft van jullie dromen! Websites als Pinterest staan vol met foto's van bruiloften en bruidsboeketten. Ook wij zijn actief op Pinterest waar je onder andere ons bord 'bruidsbloemwerk' kan volgen.

TER INSPIRATIE

Hieronder staan een aantal voorbeelden van werk dat wij al eerder hebben gemaakt, maar ons streven ligt bij het creëren van een bruidsboeket passend bij uw stijl. Maak vrijblijvend een afspraak zodat we alles rustig kunnen bespreken.

CONTACT: 024-3775305

Bruidsboeket nijmegen
bruidsboeket nijmegen
Bruids bloemwerk nijmegen
Bruids bloemwerk nijmegen

CONTACTGEGEVENS

Bloemsierkunst Krayenhoff
Krayenhofflaan 32
6541 PT Nijmegen

T: 024 3775305
E: info@krayenhoff.nl

webshop:
www.bloemenbezorgennijmegen.nl

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
Dinsdag t/m vrijdag:
Zaterdag:
9.00 u tot 18.00 u
8.30 u tot 18.00 u
8.30 u tot 17.00 u

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
9.00 u tot 18.00 u

Dinsdag t/m vrijdag:
8.30 u tot 18.00 u

Zaterdag:
8.30 u tot 17.00 u